După ce vor debuta cu noul Android P compania Google își dorește să lanseze și propriul Pixel Watch, acesta putând fi prezentat la conferința din această toamnă unde vom vedea noul Pixel 3 și Pixel 3 XL. De curând Qualcomm a anunțat noi chipuri performante pentru ceasuri.

Pixel Watch o să vină împreună cu Wear OS, găsit printre noile opțiuni ale noului sistem de operare. Se zvonește că ar avea o coroană pe post de buton exact ca și Apple Watch.

S-ar putea să vedem:

  1. Amprentă pe ecran
  2. IP68
  3. Autonomie 3 zile
  4. Plăți prin NFC
  5. Design modern, plăcut și rotund.

pixel watch
Orice ceas trebuie să fie rezistent la apă, pentru a putea fi purtat în orice condiții. Desigur, nu putem face scufundări la 50m, însă băi în mare sau piscine la 2-3-5m ar trebui să nu avem nici o problemă. În Wear OS găsim și o nouă opțiune cu ajutorul căreia vom putea opri notificările și alte servicii pentru a extinde durata de viață a ceasului, atunci când va fi cazul.

Având un chip NFC integrat, s-ar putea să vă ajute atunci când alergați și mergeți la magazin să cumpărați o sticlă de apă, doar dați cu ceasul pe scanner. Desigur, la noi încă aceste opțiuni de plată sunt rar întâlnite, însă comercianții se vor alinia în viitorul apropiat.

Rămâne să vedem ce ne va prezenta Google în această toamnă. Tu ți-ai cumpăra Pixel Watch?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Eu am un Huawei W2 de care sunt foarte multumit: bateria tine doua zile si se misca bine, Momentan nu l-as schimba, dar daca pretul nu va fi prea mare iau in calcul si Pixel-ul cand va veni vremea sa inlocuiesc actualul ceas

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu