Am tot zis de mult timp că am să scriu de ce pietonii sunt cretini, azi dimineață mi-am adus aminte de ei. S-a făcut o petiție la noi la sat în Ghiroda să se pună un semafor cu buton la trecerea de pietoni de la Swoboda, datorită accidentelor. După câteva luni s-a pus semaforul. Toate bune și frumoase, nici un accident.

Vreți să știți ce fac pietonii? Apasă pe buton, stau 1 minut văd că nu se face verde și nu vine o mașină aproape, trec. DA, TREC! După 2-3 minute se face roșu iar toate mașinile stau și nimeni nu trece. Aici, dacă aș fi polițist, aș urmări pietonii și le-aș da 1000 ron amendă!

pietonii sunt cretini

După ce semaforișoara a fost și ea împânzită de semafoare la toate colțurile, au apărut foarte multe cu buton. Același simptom, apasă, văd că nu vine vreo mașină, trec!

Prostia acestor specimene, nu se va opri aici, pentru că cei 7 ani de acasă numai sunt demult.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

 • Domnule supernemaipomenit de destept,
  cam care vi s-ar parea timpul de asteptare suportabil de pietoni? 3 minute dupa care sa primesti un sms ca ai voie sa treci? La hipertraficul care se intrevede din relatare si poza, consider ca dupa 30 secunde un om normal poate ignora aberatia de semafor. De aia.

 • Doamnă dragă @rozalia-macinoiu
  Timpul meu de așteptare este atâta cât este nevoie pentru a trece în siguranță! Mai mult de 3-5 minute nu se stă, acesta fiind și rolul semaforului să adune mai multe persoane și să treacă în siguranță.
  Să vă spun ceva cât timp nu a fost semaforul au fost destule accidente mortale. De când s-a pus semaforul știți câte accidente au fost? 0 zero doamnă NU A MAI MURIT NIMENI!

  Ceea ce scrie în articol se rezumă la inconștiența pietonul pentru că atunci când apasă și trece pe roșu cei cu mașini vor opri la semafor și vor sta să treacă cine? Nimeni!

  Dacă tot nu ați înțeles ideea, vă mulțumesc totuși pentru timpul acordat articolului.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu