Picture in Picture pentru Youtube în iOS 14

by on Aug 28, 2020, 11:49
3 69

Picture in Picture exista pe iPad încă de la iOS 9, însă Youtube nu a utilizat niciodată această opțiune în iOS tocmai pentru a te uita la clipuri în aplicația dedicată. Odată cu iOS 14 utilizatorii de iPhone vor putea avea acestă funcție atunci când urmăresc un videoclip chiar și pe Youtube.

iOS 14 Picture in Picture
Photo: macrumors.com

Youtube testează această opțiune, iar anumiți utilizatori o pot testa urmând ca apoi să fie disponibilă pentru toți cei care folosesc iOS 14 Beta. Mai sunt 2 săptămâni până la evenimentul din 8-10 septembrie, deci, cei care nu aveți instalat noul sistem vă recomand să așteptați versiunea finală.

Momentan această funcție este limitată de opțiunea Premium oferită de Youtube care dă utilizatorilor posibilitatea de a viziona clipuri în background. Exact așa cred că o să rămână și după lansarea oficială.

În macOS Big Sur cât și pe iOS 14 vom avea opțiunea să urmărim clipuri 4K pe Youtube utilizând browserul Safari.

3 COMMENTS

  1. […] Această funcție a fost introdusă în iOS 14 de către Apple, însă nu a durat mult și a fost scoasă începând cu iOS 14.0.1. Aplicația Youtube nu suporta PiP așa că doar cei care urmăreau clipuri în browserul Safari puteau folosi funcția. Ulterior, nu am mai funcționat nici pe Safari. […]

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!