PhotoBulk 2 este un puternic editor pentru cei care doresc să facă multiple modificări pentru un set de imagini. Poți adăuga watermark, poți optimiza, edita imagini dar le și poți converti în mai multe formate, la un click distanță pentru multe poze. PhotoBulk este disponibil pentru macOS și Windows.

photobulk 2

Editează mai multe imagini odată

În zilele noastre toată lumea are o cameră cu ajutorul căreia să facă poze, personale sau de portofoliu, însă atunci când vorbim de editat ai nevoie de mai multe opțiuni. Să luăm un caz, trebuie să scrii un articol cu 30 de poze, unde trebuie să stai să le denumești pe toate după cum dorești. Îți va lua ceva timp, motiv pentru care PhotoBulk 2, face asta pentru tine cu doar un click. Setezi numele, setezi fișierele și dai rename.

Dacă ești un fotograf vrei ca toți să îți recunoască muncă și să ai propriile imagini branduite cu un watermark. La fel și aici poți seta imaginea, transparentă sau nu, locația, mărimea și apoi o poți aplica pe mai multe fișiere odată.

Ce poți face cu PhotoBulk 2?

  • Poți să îți creezi propiul brand, watermark;
  • Poți să îți redimensionezi imaginile cu un singur click. Multiple fișiere;
  • Convertește în alte formate imaginile deschise;
  • Redenumește fișierele automat. Multiple fișiere.

Am folosit până acum versiunea 1 a acestei aplicații, iar de acum voi trece pe noua versiune PhotoBulk 2 a celor de la Eltima Software.

Cei de la Eltima, au refăcut aplicația de la zero, motiv pentru care cea veche nu a fost actualizată cam de 2 ani de zile. Odată cu noul High Sierra, putem face mai multe cu mai puține resurse.

What’s new in PhotoBulk v2.0:
– New Visual Experience: the sleek dark UI is created for more efficient photo editing process on macOS;
– Live Editing: preview images before saving them, rotate and resize watermark in real time;
– Multi-watermarking: add several watermarks of different types to a photo at once, get the high-level image protection with PhotoBulk;
– Image Metadata: Select the metadata you want to be included in the resulting images.

Aplicație este disponibilă în Mac App Store și costă 9.99$. Cei care doresc pot downloada versiunea gratuită și o pot testa de aici. Pentru că băieții de la Eltima Software sunt oameni faini, au creat și o versiune pentru Windows și o puteți încerca aici.

 Mai multe informații pe site-ul oficial Eltima Software.

Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG