Vă spuneam la începutul lunii martie că Microsoft lucrează la o versiune de Phone Link pentru iOS care să suporte serviciul iMessage disponibil pe iPhone. Astăzi, cei de la Microsoft au anunțat că au început distribuirea noului update către utilizatorii Windows 11.

Windows 11 - Connect your iPhone - iMessage

Phone Link este o aplicație dezvoltată de Microsoft cu ajutorul căreia vom putea conecta un telefon cu Android sau iOS la un laptop / PC unde avem instalat Windows 11 pentru a putea interacționa mult mai ușor cu datele, informațiile, mesajele și mailurile fără să mai utilizăm și telefonul atunci când suntem la birou.

Cei care sunt deja în ecosistemul Apple știu despre ce vorbesc și cât de ușor este să răspunzi la mesaje, mailuri sau notificări printr-un singur click.

Ghidul de conectare al telefonului se găsește aici.

Phone Link necesită ultima versiune disponibilă în Microsoft Store, un iPhone cu minim iOS 14 instalat, un laptop / PC cu Windows 11 și o conexiune bluetooth. Nu suportă iPadOS și macOS momentan. Serviciul iMessage este restricționat de către Apple ceea ce înseamnă că prin Phone Link nu vom putea trimite poze / videoclipuri sau să trimitem mesaje la grupuri de persoane.

Sunt curios dacă există persoane cărora le apare noul update al aplicației și au configurat Phone Link cu iPhone. Puteți lăsa mai jos comentariul vostru sau putem discuta pe grup.

Sursă: blogs.microsoft.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu