De ce? Veneam duminică de la finii noștrii, pentru că am fost să îl scoatem din mir pe noul creștin Ianis, iar undeva în jur de ora 22:00 am ajuns acasă în Ghiroda. Cum nu pot să adorm până la 23 sau 00:00 am deschis facebook, iar prima știre … „accident grav chiar la trecerea de pietoni din Ghiroda”, deja știam ce urma.

În ultimii 2 ani de când trec zilnic pe aici, lunar sau cel puțin la câteva luni există un accident soldat cu victime sau chiar morți.

Din păcate accidentul de duminică seara, a adus o fată de 26 de ani în comă de gradul 4, iar șansele sunt minime de supraviețuire, fiind ținută doar de aparate. Cealaltă femeie care o însoțea nu are nevoie de îngriji medicale.

Carmen Franca, a inițiat o petiție online, iar în urma unor discuții cu reprezentanții primăriei Ghiroda a fost sfătuită să adune semnături. Momentan online, iar apoi și fizic.

Spune DA unui semafor la trecerea de pietoni de pe Calea Lugojului
Catre Primaria Ghiroda

Inaintam o cerere prin care ne exprimam dorinta de a se monta un semafor sau o pasarela la trecerea de pietoni de pe Calea Lugojului , chiar la intrarea in Ghiroda.

Au fost nenumarate accidente in care victimele au fost grav ranite sau chiar au decedat.

Pe Calea Lugojului sunt nenumarate firme de unde se pleaca si se vine zi de zi trecand peste aceasta trecere de pietoni unde foarte greu iti acorda prioritate.

Va rugam sa ne sustineti cu o semnatura ca sa putem salva vietile atator oameni care trec zi de zi pe aceasta trecere de pietoni foarte foarte prost semnalizata.

Multumim

Dacă ești din Timișoara, Ghiroda, Giarmata, Dumbrăvița sau de ce nu din împrejurimi și treci prin acest loc, semnează petiția online aici.

Acestea sunt datele ce trebuisc scrise pentru semna petiția.

Date petitie

În acest moment sunt 589 de semnături cu 204 mai multe decât am văzut eu astăzi la ora 18:00, în doar câteva ore.

Mulțumesc!


Aici este trecerea de pietoni despre care vă spuneam, aici se întâmplă accidentele!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu