Facebook a trebuit să ofere toate informațiile deținute despre pagina lui Joseph Mount. Aceștia au trimis un document pdf de 27343 pagini având o mărime de 463MB de informații.

Photo: Thomas Brewster / Twitter – link

În acel document trebuiau incluse toate mesajele, mailurile, activitățile, fișierele precum și toate logurile lui Joseph. Știți ce înseamnă Activity Log? Adică toate interacțiunile voastre cu aplicația Facebook, ce poză ai văzut, unde ai dat like, unde ai comentat și la cine, etc.

Joseph Mount este acuzat că făcea tururi ilegale pentru grupuri de persoane în jurul Grand Canyon.

Facebook Activity Log

De câte ori vi s-a întâmplat să stați de vorbă cu cineva și să vorbiți despre un X lucru, iar apoi să intrați pe Facebook și să vă apară reclame la acel lucru? Sper că înțelegeți de ce Facebook încearcă din răsputeri să aibe control total asupra a tot ceea ce faceți? De ce credeți că vor ca datele voastre să ajungă în US?

Mă bucur că Apple a fost singura companie care s-a împotrivit practicilor Facebook privind vânzarea și colectarea datelor de la utilizatorilor săi. Dacă nu sunteți la curent puteți căuta pe Google după cel mai mare scandal numit Cambridge Analytica.

Dacă nu ați văzut filmul The Social Dilemma de pe Netflix, vi-l recomand.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu