După ce au anunțat că lansează împreună cu cei de la iFixit un program de service pentru clienți, Samsung începe să ofere piese de service reciclate pentru seria Galaxy la jumătate de preț.

Pentru a reduce costurile de reparație ale seriei Galaxy, Samsung va oferi piese reciclate la jumătate de preț

Eforturile Samsung pentru reciclare s-au dublat, motiv pentru care compania va investi și va recicla componentele hardware pentru a putea fi refolosite în service-uri pentru seria Galaxy S22. Scopul este de a reduce risipa prin reutilizarea componentelor prin programele de service. Acest program ar urma să fie disponibil începând din această vară, iar costurile pentru componente s-ar putea reduce la jumate.

Dau un exemplu, pentru o schimbare de display cu altul original în loc de 1000 lei cât ar costa normal, utilizatorul ar putea primi unul recondiționat de Samsung la 500 lei. Atâta timp cât ai garanția lor că funcționează perfect și nu sunt probleme, nu ai de ce să îți faci griji. În plus, vei avea și garanție pe acea piesă de 3-6 luni în funcție de componentă.

Tu ai fi de acord să folosești produse recondiționate sau mergi doar pe original? Aici nu vorbim de aftermarket sau alte produse compatibile din china.

Sursă: sammobile.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu