Oferta săptămânii

Da cât de nesimțiți să fiți OnePlus? Programul de afiliere a OnePlus a fost închis pe 31 decembrie 2021, voucherele nefolosite sau generate până la acea dată s-au șters.

Nu am primit nici măcar un email înainte să îmi zică că vor expira, așa puteam să îmi generez și eu 1-2 vouchere și să cumpăr accesorii. Am pierdut vreo 150 euro. În timp ce scriam articolul cu evenimentul lor de la sfârșitul lunii am vrut să adaug link către ei, iar când l-am verificat mi-am luat „surpriza”.

OnePlus referrer shutdown

Probabil trebuiau să plătească foarte mulți bani, așa că s-au gândit să îl închidă ca apoi să deschidă altul bazat pe o aplicație și anume OnePlus Store. Trebuie să o descărcați din Play Store și să o instalați pe telefonul vostru cu Android, eu pe iPhone nu o pot instala. Sunt curios dacă merge de pe telefonul Xiaomi a lui David.

Noroc că anul trecut în primăvară am folosit 200 euro din ei și am cumpărat un Rucsac OnePlus Fidlock, o pereche de căști OnePlus Buds și un cablu Type-C la Jack.

Dacă nu le cumpăram atunci, pierdeam și ăștia 200 euro. Acum trebuie să downloadezi aplicația, să te înregistrezi și să comanzi din aplicație unde din review-urile publicate în Play Store spun că produsele sunt cu 50 euro mai scumpe decât pe site sau în online. Au scăzut și comisionul la 10 euro în loc de 20 euro cum era până acum. Dar hey, noi să fim sănătoși!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu