Dacă ați urmărit știrile sau site-urile de specialitate în materie de Apple, atunci cu siguranță știți că deja iPhone SE sau iPad Pro vor ieși pe piață conform zvonurilor, care de fiecare dată se dovedesc adevărate.

S-a vehiculat faptul că Apple va dori să țină conferința pe data de 15 martie, însă recent s-a aflat că data certă va fi 21 martie. Așa că dragi posesori de produse Apple, puteți urmări live keynote-ul pe site-ul apple.com sau pe blogurile de specialitate.

Attention Apple nerds, investors, media and everyone else who needs to know when Tim Cook’s next product event is going to be held: It’s going to be the week of March 21. Or to put it another way, it’s not going to be on March 15, the time frame that other outlets previously reported, according to several sources. It is not clear if the event was moved or if this was the same timing as Apple had always planned.

iPhone SE

Va fi un iPhone 4 dar cu motor de 6s în principiu, cam acesta o să fie principiul. Pentru că iPhone 4 și 4S au fost cele mai bine vândute terminale, iată căci compania Apple decide să revină la un ecran mic de 4inch. Sincer după ce am trecut la iPhone 6 din septembrie, atunci când i-au 4’le soției în mână parcă mă joc cu un telefon de jucărie al lui David 🙂

iPad Pro

Din păcate în materie de tabletă nu știu ce ar mai putea să revoluționeze pentru că deja piața este săturată, au avut vânzări slabe și nu cred că mai merită, însă se pare că vor mai lansa o versiune de 10inch. Cred că ultima variantă de 13inch ar fi trebuit să fie ultima pentru o perioadă lungă de timă, dar nu eu hotărăsc asta deci, cu siguranță vom tot avea iPad-uri care nu au nici un rost.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG