Începând de astăzi 18 iulie, într-un parteneriat Orange și Continental pentru Timișoara, avem wifi gratuit în centru, în Piața Victoriei până la Biserica Mitropolitană, dar și în 10 mijloace RATT, urmând ca proiectul să se extindă în toate mijloacele de transport din Timișoara.

Wifi gratuit, dar sigur?

Conform acțibildelor puse pe mijloacele de transport ”Orange WiFi” dar și a comunicatului lansat de Orange România, toate conexiunile sunt criptate și securizate printr-o soluție business, motiv pentru care nu pot fi sparte sau interceptate, chiar dacă conexiunile sunt free, adică gratuite.

wifi grattuit in centru

Zone

Dacă vă întrebați care sunt zonele de recepție a semnalului wifi gratuit, trebuie să știți că avem antene în Piața Victoriei (Opera Națională), Piața Libertății și Piața Unirii. Aici puteți sta pe facebook sau puteți folosi internetul gratuit.

Dacă aveți Digi, puteți utiliza cei 50GB lunari de trafic folosind viteze de 4G sau LTE în toată Țimișoara. Conceptul de Smart City impus de Robu, începe să prindă contur (sanchi), iar din 2021 să putem fi mândri că suntem capitală europeană. Mai rămân semafoarele, infrastructura și bordurile, în restul le avem pe toate.

Cum îl poți utiliza?

Simplu, trebuie să fi în zona de recepție a semnalului sau în mijlocul de transport, să te conectezi la rețeaua ”Continental Free Wifi” și să răspundă la două întrebări. Ca să nu existe dificultăți eu aș fi optat pentru înregistrarea în sistem folosind numărul de telefon și adresa de email, așa cum au cei făcut cei de la Orange cu Auchan în magazinele proprii.

Acest parteneriat în Orange, Continetal și Primăria Timișoara a fost încheiat pentru 3 ani.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu