Am așa o vagă bănuială că Apple va cumpăra 1Password până la sfârșitul anului, chiar dacă cei de la AgileBits au negat această “achiziție” sau discuție despre o viitoare propunere din partea lui Tim.

Am vrut de mult timp să scriu aceste rânduri, dar nu am apucat, iar apoi am uitat. Acum, cu zvonul legat de achiziția lor de către Apple, vrea să vă spun că și-au bătut joc de toți utilizatorii lor. Au lansat ultima versiune 7 prin care te lasă să folosești produsul doar dacă ai licență sau membership.

Am cumpărat ambele aplicații, iOS cât și pentru macOS aproximativ 50$, iar zdrențele te pun să plătești o taxă lunară, pentru că pot și de ce nu. Și-au făcut baze de date cu clienții, toți s-au obișnuit cu produsul lor, iar acum ca să îl folosească, vor plăti.

Mi se pare cea mai mare nesimțire să obligi pe cineva să facă ceva. Așa cum până acum puteam folosi opțiunea Pro pe iOS cu sync în iCloud și pe macOS, nu văd de ce aș plăti câțiva dolari pe lună ca să am aceleași facilități?

Am salvat versiunea veche, nu voi mai face update niciodată și la revedere! Am promovat, pentru că am crezut în ei, dar la fel ca toți sunt niște obosiți care văd doar bani.

Așa că, în acest moment sunt două opțiuni fiabile pentru orice manager de parole, Chrome și Keychain. Sper să îi cumpere Apple și să îi închidă, iar produsul lor să fie înglobat by default în iOS fără costuri!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu