Directorii Apple nu sunt de acord cu privire la modul în care compania ar trebui să procedeze cu inteligența artificială (AI). Unii directori cred că Apple ar trebui să investească mai mult în AI, în timp ce alții cred că compania ar trebui să fie mai atentă la riscurile asociate cu AI.

Părerile sunt împărțite, se vrea și nu se vrea ca Apple să dezvolte Apple GPT

Cei care cred că Apple ar trebui să investească mai mult în AI susțin că AI are potențialul de a revoluționa produsele și serviciile companiei. De exemplu, AI ar putea fi folosit pentru a îmbunătăți fotografiile și videoclipurile făcute cu iPhone-urile, pentru a personaliza experiența de utilizare a Siri și pentru a dezvolta noi produse și servicii, cum ar fi asistenții virtuali personalizați.

Cei care cred că Apple ar trebui să fie mai atenți la riscurile asociate cu AI susțin că AI ar putea fi folosit pentru a dezvolta arme autonome sau pentru a crea sisteme de supraveghere care să încalce confidențialitatea utilizatorilor. De asemenea, ei susțin că AI ar putea duce la pierderea de locuri de muncă, deoarece mașinile ar putea fi capabile să îndeplinească sarcini care sunt în prezent efectuate de oameni.

Apple nu a făcut publică nicio decizie cu privire la modul în care va proceda cu AI. Cu toate acestea, este clar că compania se confruntă cu o decizie dificilă. De o parte, AI are potențialul de a revoluționa produsele și serviciile Apple. De cealaltă parte, AI prezintă o serie de riscuri care trebuie luate în considerare.

Va fi interesant de văzut cum va decide Apple să procedeze cu Inteligența Artificială și când vom vedea primul produs Apple GPT. Decizia companiei va avea un impact semnificativ asupra viitorului AI și asupra societății în general.

Sursă: wccftech.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu