Începând cu 01 septembrie 2019 toate parcările din Iulius Town vor fi cu plată. Avem deja o parcare etajată cu plată (prima oră fiind gratuită, apoi tariful este de 3 lei / oră), acum se amenajeaza o parcare VIP în fața clădirilor UBC1 și UBC3, iar în spate la UBC3 va fi o parcare subterană cu vreo 5-600 locuri.

Parcare cu plata in Iulius Town

Așadar, toți cei care lucrează în clădirile de birouri vor trebui să găsească un loc de parcare prin vecini, adică în Torontalului, Aradului, Lipovei sau prin zona Mărăști care oricum sunt full începând de la ora 08 dimineața și în plus trebuie și abonament TimPark.

Cum se vor tarifa parcările:

  • Multiparking level – 3 lei / oră;
  • Parcare Auchan (nivel albastru + portocaliu) – 3 lei / oră. Dacă cumpărați produse de 100 lei de la Auchan, aveți 1 oră gratuită, pe care cel mai probabil o veți petrece la info așteptând validarea bonului de cumpărături;
  • Parcare VIP – 5 lei / oră;
  • Parcare subterană – 3 lei / oră.

Un calcul simplu, 8 ore pe zi x 3 lei = 24 lei / zi = 120 lei / săptămână = 480 lei / lună. Fain, nu? Alții stau în chirie pe banii ăștia…

Așa că, o să revin din nou la trotineta electrică care m-a scos 3 luni de zile cât am avut permisul suspendat. Cu aproape 1000km făcuți, pot spune că sunt foarte mulțumit de ea și își merită banii.

Trotineta electrica Xiaomi M365

Singura problemă este vremea nefavorabilă, adică dacă plouă te-ai scos … scuze, te-ai udat 🙂


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu