Povesteam zilele trecute cu cineva și am aflat că Orange urmează să lanseze propriul sistem de rate dar și o bancă virtuală numită Orange Bank. Acest serviciu există deja în Franța și se bucură de succes, astfel totul se va simplifica datorită unui sistem gândit pentru fiecare client în parte.

orange bank

Nu am înțeles parteneriatul cu Telekom privind fibra optică contra serviciul 4G și nu îl voi înțelege. De ce ai alege să distrugi un lucru bun, adăugând mult mai mulți utilizatori dintr-o dată? Foarte multă lume se plânge de faptul că semnalul 4G al celor de la Orange a scăzut foarte mult, chiar dacă ei investesc constant în rețea, echipamente și marketing. Pe partea cealaltă ei aveau nevoie de fibră ca să vină cu internet și servicii for Home.

Orange Bank

În acest moment Orange testează noul sistem, urmând ca până la finele anului 2018 să îl vedem implementat. Nu știu o dată sigură, tot ce știu este legat de faptul că prin acel card, așa cum apare și în poză va fi primit de fiecare client, iar cu ajutorul lui se pot achita facturi, cumpăra accesorii, telefoane sau schimba abonamente într-un magazin oficial Orange foarte rapid.

vezi oferta Orange Love cu TV + internet + mobil

Trebuie doar să avem bani pe card, în rest totul se va realiza contactless folosind un iPhone, un Samsung sau  Watch. Digi Mobil încearcă să își fidelizeze clienții cu oferte de rate proprii fără ING. Deci, ne îndreptăm în direcția potrivită, o să alergăm doar după bani.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu