Exact ce și-au dorit încă din 2009 să aibe succes ca și RDS pe fibră, mobil și tv. Prin Orange Love, se dorește extinderea portofoliului de clienți, mai ales că au „preluat” și baza de date a celor de la Romtelecom/Telekom.

Anul acesta prin parteneriatul cu Continental, Orange a livrat înternet wireless în centrul Timișoarei și în mijloacele de transport ale regiei autonome Timișoara.

orange love

Fibră

Abonamentele de internet fix de la Orange pot ajunge până la 1Gbps, iar cu routerul inclus în abonament te poți bucura de o rețea wireless în interiorul apartamentului sau casei tale. Conexiunea de date este prin FTTH (fiber to the home), pentru o calitate excelentă a imaginii dar și a unei conexiuni stabile.

Pachete:

  • Home Net 300 (300 download & 150 upload, router inclus) = 8 euro cu TVA;
  • Home Net 500 (500 download & 250 upload, router inclus) = 9 euro cu TVA;
  • Home Net 1000 (1000 download & 500 upload, router inlcus) = 11 euro cu TVA;

*prețurile pentru pachete sunt pentru o lună calendaristică. Pentru 1/2 ani de contract se va înmulți cu 12/24.

Pentru cei care doresc să achiziționeze și un Smart TV la pachet cu un abonament de internet o pot face chiar și în rate, iar oferta poate fi consultată aici. Televizoarele vor beneficia de card CI+.

4G fix și mobil

Pentru cei care vor doar o soluție fixă de internet cu viteze nu foarte mari, pot obta pentru varianta Home Net 4G. Folosind rețeaua de telefonie mobilă vă puteți conecta la internet fără cabluri, doar prin intermediul unui router, inclus în abonament.

Pachete:

  • Home Net 4G 12 (Viteză 4G, 60GB, 10GB Cloud, Happy Night, Cost Control) = 12 euro cu TVA;
  • Home Net 4G 15 (Viteza 4G+, 100GB, 25GB Cloud, Happy Night, Cost Control) = 15 euro cu TVA;

*prețurile pentru pachete sunt pentru o lună calendaristică. Pentru 1/2 ani de contract se va înmulți cu 12/24.

Dacă achiziționați mai multe servicii, puteți beneficia de reduceri.

OrangeTV

Am văzut multe oale cu OrangeTV, nu știu cum este acest serviciu, ceea ce pot să vă spun, e că îl avem la birou, l-am butonat de câteva ori și cam atât. Are aceleași programe, se vede la fel, nimic diferit în funcție de preț. Sunt canale cu plată, pay-per-view sau lunar, în funcție de preferințe.

   CONSULTA OFERTA ORANGE LOVE!

Cât costă Orange Love și ce servicii sunt în ofertă

Pentru cei care nu știu dacă în zona lor există acoperire 4G sau TV, puteți accesa acest formular, unde trebuie să introduceți Numele și Numărul de Telefon, iar un consultant vă va contacta pentru mai multe detalii:

Formular verificare acoperire


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu