OPPO Find X, primul telefon cu 10GB de ram

by on Sep 27, 2018, 22:05
2 37

Următoarea versiune al lui OPPO Find X va avea nu mai puțin de 10GB, conform unor zvonuri lansate pe internet de o sursă chineză.

oppo find x
OPPO Find X, all screen 93.8%

Producătorii chinezi își testează limitele, iar varianta primului telefon cu 10GB de ram pare să fie în curând realitate. Lansat în această vară OPPO Find X a făcut ravagii după lansare și cam atât, nu s-a mai auzit nimic de el, zumzăielile au rămas la Note9 și iPhone XS.

Versiunea actuală a lui Find X avea 8GB de ram, însă chinezii se pare că nu sunt mulțumiți și vor mai adăuga încă 2. Mai simplu, nu vă faceți sistemul vostru propriu de operare?

Vom vedea același ecran de 6.45 inch Super Amoled cu Snapdragon 845. Au excelat în screen-to-body-ratio unde au scos un procent de 93.8%, având camera frontală ascunsă într-un sistem slide.

2 COMMENTS

  1. […] OPPO Find X au fost primele telefoane cu motoraș pentru slider, însă în timp îmi aduc aminte de telefoanele Samsung cu clapetă cărora le murea folia de la display după un anumit timp de utilizare (deschis/închis clapetă). Sunt sigur că și în cazul sliderelor va fi aceeași problemă. […]

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!