Acum trebuie sa vedem dacă își merită cei 700 euro, bani pe care trebuie să îi plătești pentru versiunea cu 6GB RAM și 128GB storage. Cea mai scumpăr variantă OnePlus 7 Pro costă 819 euro și are 12GB RAM cu 256GB storage.

Prezentarea de săptămâna aceasta a fost țintită către display, viteză și camera selfie motorizată. Din punctul meu de vedere, acea cameră trebuia configurată altfel. Au ales să meargă pe un ecran mare, de 6.67 inch fără notch sau alte găuri.

QHD+ cu 90Hz frecvență și o putere de procesare mai mare ceea ce duce într-o autonomie mai mică. Așa cum zicea și MKBHD pentru 4 ore de 90Hz „se merită”. Aștept să văd niște teste specifice pentru ecran și să trag o concluzie dacă cei 40-60Hz actuali față de cei 90Hz fac vreo diferență în fața ochiului uman.

Pe partea de baterie au punctat pe UFS 3.0 cu Warp Charge 3.0 care poate încărca telefonul extrem de repede. 30 minute pentru o zi întreagă cum ar spune ei.

vrei să știi care sunt prețurile noilor OnePlus 7 Pro?

Camera foto a suferit o îmbunătățire față de versiunile anterioare, ajungând ca și restul, la 48mpx cu 3 camere pe spate. Poate filma 4K, 2160p cu 30/60fps.

Camera motorizată poate 16mpx, auto hdr și filmare 1080p.

Ca și performanțe, vine echipat cu noul Qualcomm Snapdragon 855 dedicat conform spuselor lor pentru jocuri. Procesorul este octa-core, 7nm și poate duce până la 2.84GHz. Acesta vine la pachet cu noul Qualcomm AI Engine. Ne-am umplut de AI.

Nu știu câți dintre voi se joacă pe smartphone, eu unul nu o fac.

Spatele este din sticlă Gorilla, nu oferă încărcare wireless dar vine la pachet cu noul standard Dolby Atmos pe partea de sunet. Mai clar, mai puternic și pai puțin consumator de resurse.

Deblocarea lui OnePlus 7 Pro se poate face folosind FaceUnlock sau amprenta de pe spate. OxygenOS bazat pe Android 9 rulează destul de rapid și fluid din review-urile apărute chiar în ziua lansării.

Dacă nu sunteți utilizatori OP vă recomand noul OP7 Pro folosind acest link, iar dacă sunteți utilizatori de 5, 5T, 6 sau 6T vă recomand să nu faceți upgrade. La anul se va merita.


Ce înseamnă acest referral link? Tu primești 10 euro ca și voucher să îți cumperi carcase, căști sau alte accesorii pentru telefonul tău OnePlus, iar eu câștig o înregistrare. Mulțumesc!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu