Au apărut pe Twitter primele imagini cu noul OnePlus 7 de anul acesta ce urmează a fi lansat în această vară. Va avea margini subțiri pe toată suprafața, iar camera va fi accesibilă printr-un slider manual sau automat (încă nu se știe, posibil 5G, Snapdragon 855 și încărcare wireless.

Bătălia camerei frontale se pare că este din ce în ce mai acută, iar producătorii încearcă să vină cu idei care mai de care. Bretul lui iPhone a fost preluat de majoritatea producătorilor, după fiind micșorat sau ascuns într-un slider. La CES 2019 am văzut deja primul smartphone cu cameră rotundă înglobată sub ecran.

OPPO Find X au fost primele telefoane cu motoraș pentru slider, însă în timp îmi aduc aminte de telefoanele Samsung cu clapetă cărora le murea folia de la display după un anumit timp de utilizare (deschis/închis clapetă). Sunt sigur că și în cazul sliderelor va fi aceeași problemă.

Personal, rotunjirea marginilor este un dezavantaj pentru orice telefon mai ales că marginile sunt foarte sensibile la atingere și ai senzația că îți cade din mână.

cei care doresc să cumpere OnePlus 6T pot primi un voucher de 20 € prin acest link

Cum vi se pare noul OnePlus 7?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu