În cadrul conferinței Qualcomm, Pete Lau CEO al OnePlus a spus că OnePlus 7 va fi primul telefonul cu chip 5G și Snapdragon 855, luând astfel fața celor de la Samsung care până în acest moment erau primii.

Flagshipul OnePlus 7 ar putea fi lansat în Martie sau în vară așa cum au fost și restul lansările lui OnePlus 5, 5T, 6 sau 6T. (obține prin acest link un voucher de 20 euro la achiziția unui OP 6T)

Ca și demo sau variantă finală, într-o randare Ben ne arată cum ar putea arăta următorul flagship OP:

OnePlus 7 2019

Avem margini subțiri, cameră foto sub ecran, senzor de amprentă în ecran așa cum găsim și pe OnePlus 6T și posibil și pe viitoare ediție limitată McLaren Edition din 11 decembrie. 5G este viitorul, chiar dacă echipamentele Huawei sunt interzise în majoritatea țărilor datorită suspiciunii de „spionaj” iată că OnePlus face pasul către 5G înainte Samsung sau a lui Apple.

În România, Digi s-a lăudat că în parteneriat cu Ericcson vor aduce echipamente capabile 5G, iar această tehnologie va fi imediat implementată și de Orange, Voda sau Telekom. Până atunci, le recomand să investească în rețeaua 3G, apoi în 4G apoi în 5G.

Prețul acestui lui va fi cu aproape 200 – 300$ mai mare decât a versiunii 6T. Merită acești bani?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu