Datorită numărului mare de cereri pentru OnePlus 5T, compania producătoare a oprit producția depășind numărul dispozitivelor alocate pentru US, lăsând astfel loc de interpretări referitoare la comercializarea noului flagship OnePlus 6. Acesta va fi lansat în aprilie cu două luni mai repede decât de obicei.

De obicei compania își lansa noile produse în luna iunie a fiecărui an, iar de data aceasta datorită leak-urilor apărute online dar și din nevoia de a arăta mai repede pentru fani ceea ce au produs, s-ar putea ca lansarea să fie luna viitoare în aprilie.

Photo by Mingwei Li on Unsplash

La ultima lansare, precomenzile făcute pentru OnePlus 5T au întâmpinat ceva probleme, iar vreo 40.000 de clienți s-au trezit hackuiți. Se zvonea că ultimul flaghship ar arăta izbitor de bine cu un iPhone X, ceea ce le-ar aduce niște procese din partea celor de la Apple.

Specificațiile sau testele AnTuTu au fost deja dezvăluite pe internet, și nu vor fi o noutate, însă ceea ce atrage atenția este cererea extrem de mare de terminale pentru piața din US.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG