oneplus 6

Comunitatea OnePlus a aflat ieri că noul OnePlus 6 va avea înglobat în partea de sus bretonul deja consacrat și pe alte dispozitive. Recent Huawei a prezentat ultimul său flagship P20 Pro, cu 3 camere pe spate și notch care poate fi ascuns din software.

Even among tech communities, the OnePlus Community is a little different. Through your tech-savviness and passion you hold us accountable for our decisions. In doing so, your help has been instrumental to our success. By now, most of you are aware that our next device will feature a cut-out near the top of the display, popularly known as a “notch”. A fiery debate has sparked online, so we wanted to give you guys some insight into our rationale behind this product decision.

– Pete, CEO

Mă bucur să văd cum toți ajung la „vorbele Apple” atunci când vine vorba de inovație, iar ca să obții ceva, îți trebuie ani de testare și dezvoltare. După, rezultatul va fi unul criticat ca apoi, toată lumea să realizeze că acesta este direcția pentru telefoanele doar cu ecran fără butoane.

De ce notch-ul trebuie să fie pe mijloc? Din mai multe motive. Dacă modifici zona, trebuie automat să reglezi unghiul camerei, fiind destul de greu să faci poze rapide. Contează și locația, dimensiunea modulelor astfel încât să se optimizeze la maximum spațiul componentelor din interior.

Din analizele făcute de OnePlus arată că notch-ul ocupă o zonă nefolosită, unde de obicei apărea ceasul, acesta putând fi mutat în lateral.

Revenind la performanțele ecranului, compania se va focusa pe nivelul de brightness, acuratețea cromatică și culorile, fiind mai mulți factori care stau la bază pentru a creea un display excelent. Cu cât ecranul este mai mare, cu atât rezoluția trebuie să fie mai bună.

OxygenOS va fi optimizat să funcționeze împreună cu notch-ul, asigurând vederea facilă și ușoară la notificări. Datorită notch-ului ecranul se mărește în body-ratio.

Întrebat dacă în modul landscape notch-ul se va suprapune peste jocurile deshise? Răspunsul lui Pete, a fost că există o variantă software care înegrește zonele din stânga și dreapta a notch-ului pentru a nu fi deranjant în timpul jocurilor.

Subscribe to iSay.ro Youtube Channel


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG