Astazi cei de la Microsoft au anuntat ca din data de 29 ianuarie 2013 suita Office 2013 live va fi disponibila pentru retaileri din Canada pentru inceput iar apoi cu siguranta va ajunge si pe piata din America, Europa sau chiar Romania.
Pretul pentru suita Home&Student va incepe de la $139.
In momentul de fata detin varianta 2013 live preview a celor de la Microsoft instalata pe un sistem Windows 8. Varianta este gratuita de pe site-ul microsoft.com unde trebuie sa va inregistrati cu userul si parola unui cont live sau hotmail.
Noua varianta este modificata dupa suita 2010 aducand un nou style online de documente sincronizate cu SkyDrive si pot sa zic ca isi face treaba bine.
Din ce am citit astazi se pare ca si upgrade-urile de la Windows 7 la 8 sau 8 Pro nu vor mai costa $25 ci vor fi cel putin $80-$100 incepand cu februarie, cel mai probabil au avut o crestere foarte mare si au decis sa faca totusi „niste” bani frumosi.

Windows 8 dupa parerea mea este peste 7 din toate punctele de vedere, performanta, stil, culori, accesibilitate chiar daca arata ca si un windows destinat tabletelor sau ecranelor touchscreen.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG