Aseară când am ajuns acasă, am văzut niște tweet-uri în care apărea și cuvântul iOS 11.2.2. Adrian mi-a spus că pot să fac liniștit update că se mișcă mult mai bine. Au dat drumul la țeavă.

După scandalul bateriilor în care Apple reducea performanțele procesorului pentru a nu cauza probleme plăcii de bază sau altor componente, apare și problema cu exploatarea procesoarelor Intel, iată că avem o rezolvare rapidă prin acest update. Apple a confirmat că luna trecută a patchuit o parte din probleme, iar acum a rezolvat problema complet, terminalele iPhone, iPad sau MacBook devenind sigure la aceste amenințări.

Pe lângă iOS 11.2.2 Apple a lansat și versiunea 10.13.2 suplimental update pentru macOS, iar recomandarea mea ar fi să le instalați pe ambele. Terminalele care pot face acest update sunt minim iPhone 5S și minim MacBook late 2009.

Aseară am instalat iOS 11.2.2 pe iPhone 6 -le meu, iar acum de dimineață l-am tot butonat. Diferențele sunt vizibile la cum se mișcă telefonul, cum interacționează cu notificările, timpul de încărcare al aplicațiilor.

Păcat Apple că vă bateți joc de fanii voștrii. Aveți grijă, concurența stă la ușă și e din ce în ce mai bună.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu