Comitetul judiciar al SUA se va reuni astăzi să discute despre implementarea unor soluții terțe ca și alternative la App Store, magazinul de aplicații dezvoltat de Apple.

App Store Apps

După numeroasele procese intentate celor de la Apple, se pare că Comitetul Judiciar vrea să îi oblige ca să renunțe la ecosistemul lor închis, considerând că există un monopol creat de Apple pentru utilizatorii săi.

Sideloading would enable bad actors to evade Apple’s privacy and security protections by distributing apps without critical privacy and security checks. These provisions would allow malware, scams and data-exploitation to proliferate.

–Apple

Sunt aproape convins că majoritatea celor din Comitetul Judiciar folosesc un Android și sunt învățați cu malware și viruși, altfel nu văd de ce ai permite instalarea pe un dispozitiv Apple a unor aplicații terțe de pe site-uri dubioase, crackuite asupra cărora nu ai nici un control în ceea ce privește securitatea și intimitatea, care în final vor ajunge să îți infecteze telefonul și să îți fure datele personale.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Dar nu te obligă nimeni să instalezi aplicații de pe site-uri dubioase. Chiar și pe Android-ul care, vezi dom’le e plin de viruși, instalarea de aplicații din surse externe e oprită în mod implicit. Acum na, că unii insistă să instaleze din surse dubioase, n-au de cât, e dreptul lor. Așa cum ar trebui să aibă dreptul și utilizatorii de iOS

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu