O provocare și 4 proaste …

by on Sep 5, 2013, 21:10
0 696

… este noul mega show, ultra ghindă, super tare de la ProTV. Cum funcționează sistemul: Se aleg 4 proaste (scuze femei dornice de măritiș) care își aleg bugetul (își aduc banii de acasă) și își fac nunta, iar celelalte dau note ca la Cireașa de pe tort. Și acum mințile luminate:

  • Alexandra 23 ani, Bucuresti vrea o nuntă vintage și are un buget de 20.000 euro
  • Camelia 23 ani, tigancă  vrea o nuntă fastuasă cu Sile de la Cernica și Florin Salam ca interpreți având un buget de 50.000 euro
  • Simona 25 ani, din Curtea de Arges vrea o nuntă traditională cu buget minim 6.500 euro
  • Raluca 28 ani, Brasov vrea o nuntă ca un picnic festiv în stil rustic, buget  8.000 euro

Alexandra a făcut nunta într-un cort imens, frumos amenajat, totul gândit, chiar a arătat bine și până acum a fost cel mai bun moment. Camelia a făcut nunta tot într-un cort pentru 500 de persoane, cu specific țigănesc, muzică lăutărească, până la Salam, apoi a fust “show de show” cu elcede-uri de 81cm, cadouri și toate cele, darul a fost cu strigare. Simona cea care și-l dorea pe Salam din tot sufletul, și-a tras o nuntă ca la țară sub o prelată pe ciment, unde era ud, bălți pe sub mese, scaune, jalnic. Nici măcar la obiceiurile la care a participat, nu a stiu ce au însemnat. Nunta s-a mutat la căminul cultural. Raluca, urmează să aibe nunta… și-a modificat rochia de mireasă de 3 ori până la eveniment, pentru că a slăbit. Și-a prins voalul din vârful capului, arătând ca o proastă, rochia este ok, dar papucii sunt oribili. Nici cu ginerică nu mi-e rușine. Locația este frumoasă, vremea este frumoasă, doar ei sunt oribili. Dacă vreți să rădeți urmăriți show-ul. Ieri am crezut că fac pe mine. nunta   Câștigătoarea este: Alexandra! Vă merge 7 zile în Tenerife cu “concubinu”

În viitoarea emisiune îl veți găsi pe Nicușor de la MasterChef dar și o pereche Gay!

NO COMMENTS

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!