Apple investighează o nouă problemă software din iOS 16 care nu permite utilizatorilor să își folosească telefoane iPhone 14 după ce primesc mesajul de eroare „SIM Not Supported”.

Apple va renunța la slotul de SIM de pe iPhone 14 fiind înlocuit cu Dual eSIM

Serviicile de voce și date mobile nu mai pot fi utilizate, iar telefonul se blochează și nu mai răspunde la comenzi. Apple a trimis o notificare către cei de la MacRumors prin care confirmă faptul că investighează această problemă, ea fiind una software și nu hardware urmând ca în curând să lanseze un update care să repare această problemă.

De menționat că doar o parte din utilizatorii de iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro sau iPhone 14 Pro Max întâmpină această problemă.

Apple le recomandă utilizatorilor care primesc o astfel de eroare „SIM Not Supported” să aștepte câteva minute ca acel mesaj să dispară. Dacă mesajul rămâne pe ecran și nu dispare, să nu încerce să facă restore pentru că nu se va remedia problema, în schimb să meargă cu telefonul la service autorizat Apple pentru asistență.

Săptămâna viitoare este posibil să avem disponibilă actualizarea software la iOS 16.1 care cel mai probabil va avea inclusă și rezolvarea acestei probleme.

Sursă: macrumors.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu