Nubia Red Magic 9 Pro este un smartphone de gaming lansat pe sfârșitul lui 2023 și se adresează pasionaților de jocuri pe mobil.

Nubia Red Magic 9 Pro dedicat pasionaților de jocuri pe mobil

Telefonul are un ecran AMOLED de 6,8 inci cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Este alimentat de un procesor Snapdragon 8 Gen 3 și are până la 16 GB de RAM și 512 GB de stocare. Red Magic 9 Pro are, de asemenea, o baterie de 6.500 mAh care acceptă încărcare rapidă la 80W prin cablu.

În ceea ce privește camerele, Red Magic 9 Pro are o cameră principală de 50 MP, o cameră ultrawide de 50 MP și o cameră macro de 2 MP. Are, de asemenea, o cameră frontală de 16 MP pentru selfie-uri.

Telefonul are un design elegant și modern, cu un corp din metal și sticlă. Este disponibil în trei culori: sleet, snowfall și cyclone.

Nubia Red Magic 9 Pro este un smartphone de gaming puternic, cu o serie de caracteristici și specificații impresionante. Este o opțiune excelentă pentru jucătorii care caută cel mai bun telefon de gaming de pe piață.

Telefonul folosește un sistem de operare numit Redmagic OS 9 care are la bază Android 14.

Nubia Red Magic 9 Pro poate fi achiziționat de pe Quickmobile la prețuri între 4315 lei → 4999 lei în funcție de capacitatea de stocare, la care vi se adaugă un voucher de -3% dacă folosiți codul QUICK5418


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu