Cei de la Ford încearcă să breveteze un sistem de blocare a mașinii în caz de neplată a ratelor. Nu ți-ai plătit ratele la Ford? Pac, se blochează ușile, se oprește GPS-ul, radioul, nu mai merge pedala de accelerație și mașina pleacă singură către un centru de tractare.

Nu ți-ai plătit ratele la Ford - Rămâi fără mașină, încuiat afară

Ford spune că un astfel de sistem este soluția ideală la problema rău platnicilor de mașini care sunt necooperativi. Eu aș propune care pe parcursul unei luni de utilizare să se oprească câte o funcție a mașinii până când următoarea rată este plătită. Ai depășit data scadență ai rămas fără radio, au mai trecut câteva zile ai rămas fără ABS, au mai trecut câteva zile ai rămas fără servo, au mai trecut câteva zile ai rămas fără accelerație și uite așa te duci și îți plătești ratele.

În tot acest timp, dacă nu plătești o să auzi diverse sunete în interioriul mașinii pe care nu le poți dezactiva. Dacă continui să ignori aceste avertismente, mașina se va bloca automat în weekend și nu o mai poți folosi, iar în ultima instanță se va conduce singură la un centru de tractare (recuperări auto).

Cea mai tare chestie: dacă prețul de piață a mașinii este mai mic decât costul de reposedare, mașina ta Ford se duce singură la un centru de fiare vechi și se distruge =))

Noaptea minții!

Sursă: digi24.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu