După ce a început să anuleze abonamentele YouTube Premium pentru utilizatorii care au folosit un VPN din altă țară, YouTube nu te mai lasă să treci mai departe dacă nu te uiți la toate reclamele. Nu te uita în altă parte pe durata reclamei pentru că trebuie să o vezi din nou apoi.

Nu te uita în altă parte în timpul reclamei de pe YouTube

Această imagine circulă deja pe reddit și tiktok și nu m-ar mira ca în viitor YouTube chiar să facă asta, însă putem sta liniștiți că nu are acces la Face ID. Din fericire pentru cei care urmăresc videoclipuri pe YouTube cu reclame pot să stea liniștiți că e doar un fake news creat de Soren Iverson pe rețeaua de socializare 𝕏.

Mai în glumă mai în serios, există deja un brevet înregistrat de Sony pentru un viitor televizor smart care oprește reclamele atunci când rostești diverse cuvinte. Hai, zi McDonalds:

Brevet oprire vocala reclama pe televizoarele Sony

Credeți că ați scăpat? Apple folosește Eye Tracking încă de pe vremea iPhone Xs și iPhone Xr când cu ajutorul Face ID și a ochilor tăi poate detecta dacă te uiți sau nu la iPhone, iPad, MacBook. Atunci când nu te mai uiți, hop acesta se oprește. Există un brevet înregistrat pentru acesta.

Eye Tracking iPhone Xs si iPhone Xr

Așa că băieți și fete, nu vă uitați la reclame pe internet? Ei bine o să fiți obligați să o faceți dacă nu vreți să plătiți o taxă/abonament.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu