Parada militară Alba-Iulia

După evenimentele petrecute pe 10 august, vă recomand să nu mergeți la parada militară de 1 Decembrie din orașul vostru. Atât de simplu!

Parada militară Alba-Iulia

Anul acesta tot traficul în Alba Iulia va fi restricționat, astfel toți cei care vor să vină la paradă vor trebui să își abandoneze mașinile pe nu știu ce câmp, iar de acolo să vină cu autobuzele la paradă să nu cumva Veorica sau alți „înalți demnitari” să fie deranjați de vreo mașină cu toba modificată.

În fiecare an am fost de 1 Decembrie la paradă, atât la Orăștie, Alba-Iulia sau Timișoara. Astăzi la Timișoara bulevardul Take Ionescu a fost închis iar cei care vroiau să parcheze erau trimiși la plimbare de polițiști.

Mi-a plăcut de mic să văd tancuri, tanchete, lansatoare de rachete sau orice alte mașini de armată pentru că erau mari, nu aveam internet să le văd pe fiecare în parte ci le vedeam o dată pe an. E frumos, dar după evenimentele din vară, datorită conducerii PSD am un gust amar.

Subscribe to iSay.ro Youtube Channel

Răzvan spunea că ar trebui să ne luăm toți măști și să le purtăm atunci când jandarmii defilează, alții spun să mergem și să stăm în frig ca fraierii, eu vă zic să stați acasă.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Eu as fi vrut sa vin la Alba Iulia, dar cand am auzit ca vin peste 100 de mii de oameni am zis ca e mai frumos acasa. Prin oras, pe la Bucuresti am tot fost. Aglomeratie si atat. 🙂

  • În ultimii 10 ani parada e doar una simplă @marius-cucu Înainte, veneau cu tancuri, tanchete și multe altele. Era foarte mișto să vezi șenilate și toate cele. Acum strică asfaltul 😀

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu