Nu îți funcționează aplicația Homebank pe Android?

by on Oct 1, 2019, 08:09
4 161

Ei bine dacă ai făcut update recent la aplicația Homebank a celor de la ING și ai un sistem Android trebuie să știi că nu o poți folosi dacă sistemul tău este custom rom sau rootat.

Because safety!

De câteva zile văd oameni care se plâng că nu mai pot utiliza aplicația, iar când sunt întrebați aceștia răspund că au sistemul de operare modificat.

Momentan nu există un fix, nu cred că cei de la ING vor modifica această setare de securitate. Știu că în trecut, multe aplicații din App Store nu puteau fi instalate pe motiv de jailbreak, adică modificare a sistemului de operare.

De ce ți-ai pune un custom rom, de ce ți-ai modifica sistemul? Doar pentru niște teme sau niște mizerii de iconițe?

4 COMMENTS

 1. Pentru că unii au niste Samsunguri* la care ori nu au mai primit actualizări, ori le merg greu

  *Valabil și pentru alte mărci

 2. Beneficii root: adblocking system wide (inclusiv aplicații), mai mult control la permisii sau chiar bypass, scap de toate aplicațiile sau serviciile de care nu am nevoie, custom kernel pt nevoile mele. Pe langa asta prefer sa am drepturi de administrator la un device pe care îl dețin.
 3. “De ce ți-ai pune un custom rom, de ce ți-ai modifica sistemul? Doar pentru niște teme sau niște mizerii de iconițe?”

  Daca nu ai habar de rooting si de avantajele si beneficiile sale, de ce comentezi aiurea si stupid?

  “Pasionat de gadget-uri, de iOS, Apple, iPhone și iPad. Posesor de iPhone Xs Max, iPad 3 retina, Apple TV 4, Apple Watch 4 și Macbook Pro 13 retina”,

  ahh ok, se explica….

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!