Au fost 4 luni de zile în care 3 dintre ele le-am stat în casă, am fost până la Lidl, Kaufland sau mici cumpărături din oraș și atât. În iunie și iulie am ieșit 2 weekenduri în care am fost la munte, aer curat pentru că aveam nevoie după 3 luni de stat în casă.

Foto: Guliver/GettyImages

Văd că lucrurile cu acest guvid19 au scăpat iară de sub control, iar cazurile cresc destul de mult. Desigur, cresc pentru că se fac mai multe testări decât se făceau înainte, e și normal însă să trecem peste asta.

Nu înțeleg de ce toți vor să plece din țară? De ce toți vor să se ducă în concediu? Credeți că sunteți imuni, ați scăpat și de voi nu se poate atinge nici un virus? Eu zic să vă gândiți la copii, la voi și apoi la cei apropiați vouă.

Oricum 2020 e compromis, e un an mort în care ținem de joburile noastre, muncim cât să fie bine pentru toți (cei care pot munci și nu au fost dați afară) nu înțeleg de ce nu ai putea renunța la un concediu de figuri prin Grecia, Spania, Bulgaria sau chiar la noi la mare?

Este greu să îți pierzi 1 an din viață cu statul în casă sau ieșitul în weekend-uri cu familia sau câțiva prieteni apropiați în locuri mai puțin circulate, dar mult mai ușor este să mori din prostia TA!

Depinde ce alegi!


#update

https://www.facebook.com/myrecorder/posts/3061129237336265

 


Urmărește-mă pe Google News sau activează

 • @ice4you nu pot sa inteleg mentalitatea asta de asi pune familia in pericol.

 • […] Facebook am văzut că se discuta despre testul de guvid19 făcut în mediul privat pentru a putea merge în concediu în Grecia sau alte […]

 • Mai, Ioane, eu nu pot sa inteleg cat de idiot si spalat pe creier sa fi, sa nu poti lasa dracului mandria a cateva salfieuri facute pe la dracu in praznic si sa risti sa ramai pe acolo mult si bine prin cine stie ce carantine sau cine stie ce mama dracului de alte belele si pentru cata vreme. Prea prosti, prea ca la tara … si tare e cand ii vezi ca mai si schelalaie pe la granite … ptiuuu …

 • Tu nu ai auzit “isi doresc foarte mult concediul ala” si “acum e de profitat ca sunt reduceri”.

 • Pentru că poți să mergi în concediu într-o zonă în care sunt raportate 0 cazuri de guvid, sau să rămâi la tine în oraș unde e focar. Dacă ești băiat de treabă faci și un test înainte ca nu cumva să iei guvidul după tine.

  • Așa crezi tu @silviu că sunt 0 cazuri, nu știi prin ce benzinărie te oprești, cu cine vorbești, pe unde pui mâna … sincer, eu nu aș vrea să îmi expun familia la așa ceva, mai ales că tot mai multe țări impun carantina pentru cei care intră în țară cu mașina sau cu avionul.

 • Ceea ce vreau să spun e că ești mai expus dacă locuiești într-o zonă cu focar, precum București decât dacă pleci în concediu într-o zonă unde sunt puține cazuri, de exemplu regiunea Dobrici din Bulgaria , unde sunt raportate 0 cazuri. Știu că nu înseamnă neaparat că sunt 0 cazuri, dar oricum…
  Nu pleci unde știi că se impune carantina.
  Eu am stat de curând la un hotel unde erau cazate doar 2 familii…în bloc mă întâlnesc cu mult mai mulți oameni.
  Eu cred că poți să te ferești dacă porți mască, te igienizezi pe mâini după ce ai pus mâna pe ceva și nu intri în contact apropiat cu persoane din afara familiei.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu