Olivia Steer este adevărata protectoare a „sănătății” în România, nu înțeleg ce aveți cu ea. Din păcate era în trecere pe lângă hotelul unde s-a ținut mega eventul, a intrat și ea, a văzut fețe cunoscute, iar organizatorii s-au gândit să îi ofere cel mai mișto premiu de excelență în medicină.

Gala Femeilor ce dăruisc sănătate este un mega event în România sponsorizat doar de branduri cu renume (singurele două branduri sunt Aqua Carpatica și Medicover) care dau bani pentru excelență în sănătate.

După ce a fost acordat premiul, iar madam Olivia Steer și-a etalat postarea pe facebook cu finalizare, scuze happy end direct pe diplomă.

Este cea mai activă femeie care aduce sănătatea în românia, mai ales acelor copii care nu au fost vaccinați și au murit datorită ei și prostiilor pe care le spune în online, iar toți proștii cu 2 clase le iau de bune!

După eveniment cele două companii amintite mai sus, și-au luat la comentarii care mai de care pe facebook, iar pentru că s-a făcut atâta vâlvă, și ca să se scoată și ei normal, au dat comunicate că „ei nu știau de Olivia Steer, ei doar au dat banul”.

Colac peste pupăză, organizatoarea supremă a mega eventului, i-a retras această diplomă câștigată cu multă sudoare. Deci cum vine asta, bravo te felicit, apoi te ard pe facebook, dă-o înapoi?

Acesta este nivelul în care România a ajuns, atunci când cineva face o campanie, nu se cunosc toate detaliile, doar să fie, iar banii să intre în cont cu logo la final!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG