produse apple

De ce să nu cumperi produse Apple de pe internet? Citeam pe un site, cum un client de bună credință și-a tras un iPhone 6S de 64GB de pe cel.ro, iar după o mică perioadă un copil l-a utilizat folosind de mai multe ori contul de iCloud/TouchID sau password și l-a blocat. L-a blocat în așa hal de nu l-a mai putut debloca, adică e un bibelou în momentul de față.

Omul, știind că l-a cumpărat pe bune, cu factură de pe cel.ro a luat legătura cu Apple, atașand o copie după factură în original cu toate datele pentru a îl debloca, însă răspunsul este unul destul de ciudat.

Acest terminal nu este echiziționat de la un partener autorizat Apple, motiv pentru care nu poate fi deblocat!

După, clientul a luat legătura cu cel.ro pentru clarificare, însă aceștia o dădeau că ba e din province, ba e din de dincolo, că stai că vezi. În locul celor de la cel.ro putea fi orice alt magazin online din România, care vinde fără jenă produse Apple, nefiind autorizat.

Așa că dragilor, dacă vreți să vă cumpărați produse Apple, lăsați prosteala cu 10 lei mai ieftin sau 50 de lei, că rămâneți cu un bibelou de câteva mii de lei.

Nu știu cum se va termina, cu siguranță Apple îl va debloca, dar după multă muncă de convingere sau poate NU!

Magazine Autorizate Apple


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Fail. Asta cu autorizarea e un mare bs. Apple nu are dreptul sa zica asa ceva decit daca nu e original. Isi bat joc de papagalii din balcani grupa mare. Inca un motiv sa evit Apple.

  • Să știi că eu nu cred că e un bullshit @required Sunt produsele lor, și își aleg singuri modul de promovare/distribuire.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu