NU CRED! Cum să rămâi fără un Macbook retina 2015? Metoda trimit eu curierul.

by on May 20, 2016, 23:41
2 2441

După scandalul pușcăriașiilor care te sunau de pe un prepay și te puneau să reîncarci o cartelă, am trecut la un alt nivel. Metoda trimit eu curierul: Bogdan și-a pus pe net de vânzare un Macbook 12″ late 2015 retina la un preț de 800€. A fost sunat de către client spunând că vrea să plătească și o asigurare a coletului motiv pentru care face el comandă la curier.

Toate bune, după câteva ore, îl sună curierul, bună ziua de la Cargus, am venit după colet. Poftiți acesta este, luați awb, sănătate!

A doua zi produsul nu era în sistem cei de la Cargus au spus că nu cunosc persoana respectivă, iar numerele clientului și curierului erau închise. Deci țeapă de 800€. WOW!

În același caz se află și Mirel care și-a luat și el țeapă cu același “POPESCU ALEXNDRU”

Deci mare grijă atunci când vindeți

Dacă aveți produse de vânzare, faceți voi comandă la curier pentru că, uite nu se știe niciodată. Aveți dreptul să îi cereți o legitimație a firmei ca să fiți siguri. Pe OLX îți faci comandă de curier singur, îți printezi awb și aștepți să vină. Acum să aibă oameni chiar în interior e mai greu, dar nu imposibil pentru hoți și șmecheri.

2 COMMENTS

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!