S-a lansat noul Ford Focus însă din pozele văzute la nwradu nu m-a impresionat nimic, decât cutia automată care este disponibilă pe versiunea benzină 1.0/125cp și diesel 1.5/150cp și care e un must pentru cei care vor să își cumpere o mașină nouă.

O mașină de familie, înseamnă spațiu, loc de depozitare bagaje. Majoritatea celor care au o familie, fie există 1 copil, 2 sau chiar 3, făcând astfel această opțiune de achiziție a unui Ford Focus deloc favorabilă.

Cei care au posibilitate financiară și nu depinde de o familie, pot alege fără să stea pe gânduri noul Ford Focus în funcție de performanțele și motorizarea dorită. Exterioriul mă lasă rece, nu mi-a plăcut nici versiunea anterioară.

La interior, din păcate acel albastru cyan spălăcit din bord, este execrabil, mă mir că nu găsesc o culoare mai simplă, mai plăcută ochiului. Din păcate la versiunea veche, locurile din spate erau destul de îngrămădite, iar plasticele de pe uși te făceau să te simți ca într-o cutie.

Portbagajul din păcate, putea “înghiți” un cărucior și dacă te rugai la cel sfânt, un troler. Gusturile nu se discută, fiecare alege ce se pliază mai bine pe nevoile lui.

Ție cum ți se pare noul Ford Focus?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu