Dupa indelungi suspinari dupa „nevoia” de un hdd extern pentru a imi elibera cei 95% de GB ocupati pe laptop si pe care nu ii folosesc dar care trebuie sa stea acolo, ca altundeva nu au unde sa „mearga” am decis sa ma cadorisesc cu un HDD Western Digital My Passport de 500GB.

Toate bune pana aici, am deschis un google search hdd extern portabil emag wd preturi capacitati, wow 320-50GB 450-1T deci pe care sa il aleg? Daca alegeam cu inima alegeam pe cel de 1T, dar am ales financiar pe cel de 50GB.

Fiindca il vroiam rapid, ce ii in mana nu ii minciuna, google search flanco altex price.ro, frate, toti imi dadeau varianta de 50GB cu 420ron, nervos gata fac comanda la emag si mi-l aduce peste 2 zile am dat o geana si pe do si mo (domo.ro pentru cunoscatori) am cautat dupa hdd extern portabil si am gasit cu 349ron, 1 buc disponibila pe stoc in Real Calea Aradului. In 30 min am fost acolo, l-am vazut, am pus mana pe el si gata m-am decis, il cumpar. Zis si facut mers la casa tanti zambareata cum platiti? Cu cardul. Ia cardul il trece prin pos, nu merge. Vede ca e cu cip il baga in aparat, nu merge. Se uita cu niste ochi mari la mine si ma intreaba, e bun cardul? La care ma bufneste rasul, e MasterCard oriunde in lume pot sa il folosec, normal ca e bun daca nu era le dadeam in cap cu el la astia de la berede. Ma pregatesc sa scot alt card si imi spune ca vrea sa incere si cu alt pos, care bineinteles functioneaza si razand imi da chitanta cu garantia.

Ajuns acasa so pe el despachetat plugged in instalat driver automat 5 sec ready. Si am inceput sa copiez pe el de 2 zile, iar aseara am terminat cu ultima tura.

Acum ramane sa il formatez si sa il repartitionez. Probabil zilele urmatoare il rezolv.
Per ansamblu dupa folosirea lui in cele 2 zile, aspect 10, functionalitate 10, greutate 10, zgomot 10.

Deci cine vrea sa isi cumpere un hdd portabil este cea mai buna varianta si o recomand. Daca intampin dificultati revin.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu