Pentru ca acum batalia se da pe viteza, noile iPhone din 2020 vor avea inglobat noul chip 5G de 7nm al celor de la Qualcomm denumit Snapdragon X55 modem.

foto: iclarified.com

Vor fi 3 modele noi de iPhone, din zvonurile de pana acum la sfarsitul lunii martie vom vedea noul iPhone SE2 iar dupa parerea mea pentru toamna Apple va miza pe un nou iPhone 12, iPhone 12 Pro si un iPhone 12 Pro Max.

iPhone 2020 with 5G
foto: patentlyapple.com

All three of the new iPhones will carry the most advanced 5G modem chip, known as X55 that is designed by US mobile chip developer Qualcomm, four people familiar with the plan told Nikkei. The chip, which enables much faster downloads, faces such an increase in demand that there could be supply constraints, one person added.

– Nikkei Asian Review

Cam in fiecare an, Apple vinde undeva la 75-80 milioane de unitati iPhone, iar estimarea acestea i-a speriat pe cei de la Intel pentru ca nu pot sa produca atat de multe chip-uri 5G. Anul acesta Apple a cumparat divizia de chip-uri de la Intel, iar din punctul meu de vedere solutia Qualcomm va fi doar pentru anul viitor cel mult 2021 apoi urmand sa isi scoata singuri propriile chipuri de 5nm sau chiar 3nm.

Eu cred ca solutia cu chip-urile 5G ale celor de la Qualcomm a venit dupa disputa castigata impotriva celor de la Apple, astfel se vor mai regla niste conturi.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu