De ceva timp (din februarie) folosesc OS X Mountain Lion, de care sunt foarte mulțumit. Defapt, sunt mulțumit de toate produsele Apple pe care le dețin momentan (Macbook, iPhone, Airport).

Acum să vă spun care este problema mea. Folosind acest Macbook m-am obișnuit să nu îi mai dau shutdown în momentul în care numai fac nimic, sau mă pregătesc să plec, sau să dorm ci pur și simplu închid ecranul. Sistemul întră în modul Sleep o perioadă de timp aproximativ 15-30 minute, după care el se oprește de tot. Da, consumă baterie însă într-un procent foarte mic (timp de 2 zile mi-a scăzut cam 40% deși nu l-am deschis deloc), dar în momentul în care l-am deschis în 2 secunde am toate ferestrele, aplicațiile, exact așa cum le-am lăsat. Este genial!

Știu că o să ziceți că și pe Windows poți face la fel, din păcate răspunsul este NU. Am fost utilizator de windows pe laptop, dar în 2-3 ore rămânean fără baterie, pentru că ventilatorul mergea tot timpul.

Să revenim la oile noastre.

În momentul în care doresc să urc o poza, pe un site, pe facebook, pe blog mă lovesc de problema „NO DATE”. Ce înseamnă asta? Simplu, când downloadezi o poză sau orice altceva, când dai browse ca să alegi fișierul, tot timpul apare ultimul în listă și trebuie să dai scroll până jos, de fiecare data și asta doar când Macbook-ul intră în Sleep Mode și apoi Wake Up.

Screen Shot 2013-07-22 at 19.20.44

Când îi dau restart sau shutdown merge fără nici o problemă. Eu vreau să meargă și când nu îi dau, pentru că eu numai folosesc aceste funcții. Dacă stau să mă gândesc cred că o dată la 2-3 săptămâni îi dau restart, sau când îsi face update și cere el, în rest nu.

După ce am fost sfătuit de Victor Câmpeanu, am decis să le las la cei de la Apple un bug report. Așa că astăzi l-am trimis, rămâne probabil să primesc un răspuns din partea lor. Am să vă țin la curent.

Screen Shot 2013-07-22 at 19.26.51

Voi aveți problema asta?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Prețuri mici la produse de top - Flanco