Cei de la ING, oferă de mult timp asigurări și pensii private, iar cei care și-au făcut cererea pentru alocarea unei mici marje din fondul de pensii datorat statului ca și angajat într-un fond privat.

De astăzi putem downloada din App Store aplicația MyING pentru iOS, prin care avem access la toate informațiile necesare referitoare la contul nostru de pensii. Felicitări ING.

MyING este linia directa cu intreg portofoliul tau de produse ING asigurari si pensii. Acum, prin aplicatia mobila, este si mai usor sa tii pasul cu evolutia acestuia.

Te poti conecta oricand si oriunde, cu numele de utilizator si parola obisnuite, fiecare sesiune de lucru fiind complet securizata.

Gasesti rapid cele mai importante detalii despre asigurarea de viata, pensia obligatorie sau facultativa ori date de contact sa poti lua legatura cu noi si consultantul tau.

Mai mult, ai acces la istoricul platilor sau al contributiilor, poti plati primele de asigurare, iar daca este cazul, iti modifici datele personale in mai putin de 5 minute.

[app url=”https://itunes.apple.com/ro/app/mying/id814443195?mt=8″]


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu