Model german de urmat! Scoala din Timisoara

by on Jun 20, 2015, 08:20
0 768

Ei bine lucrurile sunt clare. Se ia un cocalar de 21 de ani care inca nu a terminat liceul, dar a terminat toate cluburile si discoteciile de vizitat, dar cel mai important aspect este ca acest specimen este fiul unui deputat PSD.

S-a dus si cocalarul in ultima saptamana din an la ora de germana, iar profesorul la poftit afara ca la peste 90% din ore a absentat. De mentionat ca profesorul este neamt.

Date fiind cauzele de mai sus cocalarul s-a ales cu o caruta de absente si media neincheiata.

S-a gandit el mai bine, a chemat un “prieten” ca sa il sperie pe profesor ca il bate sau etc. intr-o parcare daca nu trece licheaua clasa si nu da bacul. Profesorul, neamt fiind, nu stiu daca v-am spus, a anuntat directiunea, si-a dat demisia si a plecat in Germania. Intre timp a anuntat si autoritatile germane asupra incidentului.

Dupa plecarea lui, cocalarul in fata marii adunari din cancelarie, a pus plicul pe masa si a spus ca “el nu se putea trezi la 7.30 si sa vina la cursuri”, drept rasplata, i-au fost motivate absentele, iar acum poate da bacul linistit in toamna.

Uite asa se face scoala la noi. Pacat de sarmanii copii care se trezesc la ora 4-5-6 si merg zeci de kilometrii ca sa invete carte, iar acesti copii de deputati, senatori, parlamentari o ard in besini!

Sunt curios cine va fi tras la raspundere pentru motivarea absentelor.

NO COMMENTS

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!