Ei bine lucrurile sunt clare. Se ia un cocalar de 21 de ani care inca nu a terminat liceul, dar a terminat toate cluburile si discoteciile de vizitat, dar cel mai important aspect este ca acest specimen este fiul unui deputat PSD.

S-a dus si cocalarul in ultima saptamana din an la ora de germana, iar profesorul la poftit afara ca la peste 90% din ore a absentat. De mentionat ca profesorul este neamt.

Date fiind cauzele de mai sus cocalarul s-a ales cu o caruta de absente si media neincheiata.

S-a gandit el mai bine, a chemat un „prieten” ca sa il sperie pe profesor ca il bate sau etc. intr-o parcare daca nu trece licheaua clasa si nu da bacul. Profesorul, neamt fiind, nu stiu daca v-am spus, a anuntat directiunea, si-a dat demisia si a plecat in Germania. Intre timp a anuntat si autoritatile germane asupra incidentului.

Dupa plecarea lui, cocalarul in fata marii adunari din cancelarie, a pus plicul pe masa si a spus ca „el nu se putea trezi la 7.30 si sa vina la cursuri”, drept rasplata, i-au fost motivate absentele, iar acum poate da bacul linistit in toamna.

Uite asa se face scoala la noi. Pacat de sarmanii copii care se trezesc la ora 4-5-6 si merg zeci de kilometrii ca sa invete carte, iar acesti copii de deputati, senatori, parlamentari o ard in besini!

Sunt curios cine va fi tras la raspundere pentru motivarea absentelor.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG