MobileSubstrate si modul “safe mode”

by on Aug 6, 2012, 09:52
1 462

MobileSubstrate are incorporata o ideea care provine din –Palm OS– si care poate fi folosita pentru a preveni extensiile de a fi incarcate la bootare. Aceasta optiune a fost introdusa in ultimul update.

Platforma MobileSubstrate este defapt modul de lucru creat de saurik pentru a da posibilitatea developerilor de terte aplicatii sa le poata rula pe sistemul de operare al celor de la iOS, dupa jailbreak si s-a aibe acces la functiile sistemului.

Aceasta functie va da posibilitatea s-a descoperiti daca o extensie – plugin – aplicatie – instalata de voi din Cydia va face probleme sau va cauzeaza respring-uri continue a iDevice-ului. Nu trebuie decat sa porniti telefonul si s-a tineti apasat pe butonul de volume up cate zeci de secunde si apoi sa intrati in Cydia si sa dezactivati ultimele extenstii, tweak-uri instalate.

Ideea lui chpwn este una foarte buna tinanad cont ca am patit-o pe pielea mea, la ultimul update pentru iFile, iar timp de 1 zi iPhone-ul meu se restarta incontinuu, intra în Safe Mode si nu puteam sa ii fac nimic. Apoi mi-am adus aminte de acesta metoda, am intrat in Cydia, am sters ultimele 2 tweak-uri, iar apoi am dat un restart si a revenit totul la normal.

Va recomand cu caldura aceasta metoda daca aveti probleme cu tweak-urile din Cydia.

1 COMMENT

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!