MobileSubstrate are incorporata o ideea care provine din –Palm OS– si care poate fi folosita pentru a preveni extensiile de a fi incarcate la bootare. Aceasta optiune a fost introdusa in ultimul update.

Platforma MobileSubstrate este defapt modul de lucru creat de saurik pentru a da posibilitatea developerilor de terte aplicatii sa le poata rula pe sistemul de operare al celor de la iOS, dupa jailbreak si s-a aibe acces la functiile sistemului.

Aceasta functie va da posibilitatea s-a descoperiti daca o extensie – plugin – aplicatie – instalata de voi din Cydia va face probleme sau va cauzeaza respring-uri continue a iDevice-ului. Nu trebuie decat sa porniti telefonul si s-a tineti apasat pe butonul de volume up cate zeci de secunde si apoi sa intrati in Cydia si sa dezactivati ultimele extenstii, tweak-uri instalate.

Ideea lui chpwn este una foarte buna tinanad cont ca am patit-o pe pielea mea, la ultimul update pentru iFile, iar timp de 1 zi iPhone-ul meu se restarta incontinuu, intra în Safe Mode si nu puteam sa ii fac nimic. Apoi mi-am adus aminte de acesta metoda, am intrat in Cydia, am sters ultimele 2 tweak-uri, iar apoi am dat un restart si a revenit totul la normal.

Va recomand cu caldura aceasta metoda daca aveti probleme cu tweak-urile din Cydia.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu