browserul safari

Pe lângă consumul excesiv de date și informații legate de contul, locația și toate cele mizeria Facebook nu funcționează corect pe browserul Safari.

browserul safari

Pe lângă faptul că merge că o mizerie, tot apar reclame peste reclame și nu mai răzbesc să le dau hide și block la toate. Cum dau block la una cum apar 5 și tot așa. Pagina din dreapta cu muia de Firea care va ajunge președinte, mă disperă dea dreptul, îi dau close și tot apare.

De curând orice pagina de facebook deschid, îmi apare o singură postare și apoi no stories. Dacă o deschid din Chrome, nu am nici o problemă apar articole, apar postări totul e ok.

Subscribe to iSay.ro Youtube Channel

Deci, Facebook are ceva cu Apple pentru că și pe iPhone situația este exact la fel.

Și celebrul #muefacebook


Partea ciudată este că nici pozele nu le încarcă sau dacă le încarcă sunt incomplete oricât aș aștepta.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Nu am probleme (momentan) nici pe rMBP 13 cu High Sierra 10.13.6 si nici pe un Hackintosh (aceeasi versiune). Folosesc doar Safari.

  • Ciudat @alin-mihai si eu am ultimul update pentru High Sierra, nu am pus beta, am dat si restart, si empty cache si nimic. Ba imi arata 1 postare, ba imi arata 2-3. Pe Chrome nu are nimic, merge normal, deasta ma gandesc ca doar cu Safari are treaba. Aceleasi setari le am la Safari de ani de zile, iar chestia asta o patesc cam de 1 luna.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu