Mitingul din 10 august

După ce că se încearcă mușamalizarea și secretizarea tuturor dovezilor în cazul „Mitingul din 10 august” unde oameni nevinovați au fost bătuți, gazați și călcați în picioare de jandarmii veniți din oltenia și constanța pentru mitingul Diasporei.

Mitingul din 10 august

Toată spuma PSD încearcă să dea vina pe protestatari, nimeni nu își asumă nimic deși Carmen Dan a primit ordin clar de la Dragnea, Prefecta a semnat ca „primarul”, Firea s-a luat în gură cu ei, iar restul înceacă să ascundă mâța sub preș.

Declic și Rezist Zurich au închiriat un spațiu publicitar în aeroportul din Geneva, pentru a arăta lumii ceea ce PSD încearcă să ascundă.

https://www.facebook.com/de.clic.ro/videos/531539880629662/

Nici acum după aproape 1 lună de zile nu se știe cine sunt vinovații (eh, noi știm), cine trebuie să plătească și cine nu mai trebuie să stea în ministerele pe care le conduc. Treaba e groasă, pentru că dacă picul unul, pică toți și aici e marea frică.

Așa cum zicea Vozganian când plângea și îi ruga pe restul hoților să îl scape, pentru că ei trebuie să stea uniți acolo în guvern și să se scape toți, ca să mai poată fura de la noi!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG