În ultimii ani camerele video și-au făcut apariția brusc, iar acum se găsesc pe toate gardurile. Mio lansează MiVue 786 Wifi și live pe Facebook, având un ecran de 2.7 inch și capabilități de a înregistra videoclipuri Full HD la o rezoluție 1920 x 1080 pe 30 fps.

La început am filmat cu un iPhone 4s, apoi mi-am luat o cameră dedicată (ceea ce vă recomand și vouă) Overamax pe care am vândut-o și am trecut la o variantă multi-use și anume SJ4000 wifi pentru a o putea utiliza în apă, pe bicicletă, pe mână, în casă sau oriunde aș dori.

Mi-am cumpărat și 2 baterii extra cu încărcător, ventuze de prindere pe mașină, bicicletă, etc, însă timpul a trecut iar SJCAM a ajuns la două tipuri de cameră portabilă cu suport 4K pe care vi le recomand și anume SJCAM SJ6 și SJCAM SJ7. Ambele concurează cu GoPro, și reușesc să facă față cu brio.

În Mio nu am prea crezut, defapt nu mi-au plăcut încă de la început, dar feedback-ul pozitiv primit de la Ghiță, care folosește varianta Mio MiVue 568 cu touchscreen, mă face să privesc altfel noua variantă MiVue 786 cu Wifi.

Nu mă încălzește că face live direct pe Facebook, ci îmi place că poate fi folosită prin wifi ca să descarci clipurile video de pe cardul micro SD (suportă maxim 128GB), să verifici să ștergi sau să dai direct upload pe Facebook.

O variantă cu share direct pe Youtube ar fi mai bună, însă clipurile fiind needitate, orice muzică din background poate fi un copyright și riști să îți blocheze contul de Youtube.

Ecranul este tactil, cu o diagonală de 2.7 inch suficienți cât să îți faci setările sau să ștergi rapid o poză sau un videoclip.

   reducere 50 lei

Unghiul de vedere este doar de 140 grade, aici e un mic minus, ar fi putut avea 170 grade liniștit. Ce are în plus față de alte camere (împrumutate puțin de la Waze) sunt atenționările pentru șoferi privind camerele de supraveghere. Are și GPS încorporat pentru detalii amanunțite privind locația videoclipului.

Sisteme de alertă

  1. Forward Collision Warning System, FCWS
  2. Lane Departure Warning System, LDWS
  3. Fatigue Alert, FA

În cazul în care depășiți viteza legală se poate seta să fiți atenționați printr-un sunet, are și un mod parcare pentru cei uituci și senzor G în caz de accident, salvează datele.

   cumpără acum de la emag – detalii


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu