Doi in Unul
Sursa: urban.ro

De curand Delia a lansat o noua piesa numita „Doi in unul” in care il are alaturi pe Mihai Bendeac care are si el o „voce” care inca nu este exploatata, dar se pare ca pana la urma a acceptat propunerea si a cantat. Am ascultat si eu piesa si chiar mi se pare buna, insa toate statiile de radio au inceput sa o difuzeze, deja intr-o luna a strans peste 4 mil. de vizualizari pe youtube, insa aici vine marea problema, se pare ca nu este difuzata de KissFM din cauza lui Serban Huidu care nu este de acord cu ea pentru ca Bendeac este din trustul Intact. Se pare ca se poarta un pic de ciuda… si chiar nu ai ce sa faci… fiecare cu …!

 

Cam asta a declarat Bendeac:

Piesa âă€ăDoi in Unuâă€ă a facut, pe youtube, 4 milioane de vizualizari in doar o luna. Fara precedent pentru vreo melodie romaneasca, cel putin in ultimul an. Meritul meu este de 5%. Restul ii apartine ei. A compus piesa asta din suflet si se cunoaste.

Domnul Serban Huidu a refuzat s-o difuzeze pe Kiss Fm, sub pretextul ca eu fac parte dintr-un trust concurent (wtf?!?!). Stau si ma intreb ce ar insemna ca Buzdu si Morar sa nu-i difuzeze niciodata pe Smiley, Moga, Loredana sau Banica din aceleasi considerente. Mi se pare o aberatie sinistra si ceva demn de un showbiz ca-n epoca medievala.

Regretul meu nu e legat de propria-mi persoana. Ma doare-n fix. Dar Delia cu ce e vinovata? Deja am impresia ca devin o piedica pentru ea. Din pacate… Pentru ca nu merita asta.

Serban, nu-ti port pica. Dar ai trecut, in ultimii doi ani, prin niste experiente de viata pe care nu le-as dori nici celor mai aprigi hateri ai mei. Chiar nu ai invatat nimic? Daca ai avut sansa de a ramane printre noi, in libertate, nu crezi ca ar fi cazul sa demonstrezi ceva mai multa umanitate decat erai capabil inainte?

Piesa este frumoasa si v-o recomand, este doar audio dar merita, probabil in timp vom avea si un video.

Cum vi se pare?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu