Vulnerabilitatea Skype descoperită recentă poate fi nasoală pentru cei care folosesc programul de video-chat de la Microsoft, pentru că aceasta poate da acces de „system” hackerului, și a fost raportată imediat către Microsoft. Răspunsul nu s-a lăsat așteptat și a fost ceva de genul „mai târziu, că e prea mult de lucru”.

Nici Microsoft nu mai este ce a fost, fac lucruri pe grabă ca și Apple, pentru că suntem probabil în era vitezei și totul trebuie să fie servit rapid, dar bine măi băieți, nu prost!

vulnerabilitatea Skype

Pe începutul anului a fost un update major de windows care a bulit din nou niște exceluri, macrocomenzi, chestii uzuale pentru inginerii ăști cu ferestre, dar și alte chestii minore. La updateul de luna aceasta au bulit Microsoft Office 2010 – 2014, care nu mai încarcă mailuri, dă erori de .dll, nu indexează, dar măcar există asta e de bine că nu dă faliment sau nu se mai produce.

Glumesc, dacă aveți probleme cu Office în special Excel și Outlook, mergeți în Add Remove/Program→Microsoft Office→Modify→Repair. După, se dă restart automat, deschideți Indexing Options→Advanced→Rebuild. 

Lăsați Outlook deschis să indexeze din nou toate mailurile trimise/primite.

PS: dacă folosiți Skype pentru interes de servici sau propriu, aveți grijă!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG