Windows Defender este soluția online de protecție împotriva virușilor, a atacurilor de tip phising sau malware și o avem disponibilă în Windows de ani de zile. Începând de acum vom putea instala ca o aplicație pentru iOS, macOS, Android și Windows.

Windows Defender pe iOS

În ultimii ani am renunțat de tot la antivirus pe calculatorul personal, utilizatorul fiind fiul meu care accesează toate felurile de site-uri sau link-uri și până acum Windows Defender și-a făcut treaba foarte bine. Nu văd nevoia unui antivirus separat și plata unui software pe an de zile.

Soluția integrată în aplicația Windows Defender se bazează pe planul de subscripție al Microsoft 365 personal sau de familie, deci dacă nu plătiți nu o puteți folosi. Există persoane care folosesc soluția office de la Microsoft integrată în Office 365 unde este nevoie de o subscripție, fie lunară, fie anuală.

Sunt curios dacă Windows Defender cel integrat în windows va mai fi gratuit sau se va cere o subscripție.

Download

[itunes url=”https://apps.apple.com/in/app/microsoft-defender-endpoint/id1526737990?platform=iphone”/]

Descarcă aplicațiile pentru următoarele platforme:

Cât costă Microsoft 365?

Eh, hai că eram curios cât m-ar taxa Microsoft pentru un abonament Microsoft 365 Familiy sau Personal. Pentru mine aceste costuri nu se justifică pentru că nu le folosesc, poate sunt alte persoane care au nevoie de ele.

  • Microsoft 365 Family – 479.99 lei / an sau 47.99 lei / lună
  • Microsoft 365 Personal – 339.99 lei / an sau 33.99 lei / lună

Cel personal oferă acces la toate aplicațiile Microsoft și este disponibil doar pentru 1 persoană + spațiu de stocare de 1TB. Cel de family poate ajunge până la 6 persoane, 6TB de stocare în cloud (câte 1TB pentru fiecare persoană).

Sursă: microsoft.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu