În această seară mi-am luat prima amendă de circulație de când am carnetul de șofer. Mi l-am luat în 2007 când Delia și-a cumpărat Loganul, iar de atunci a fost foarte curat. Nebunia vârstei, dar m-am cumințit repede, mai ales că nu am nimic de câștigat din viteză decât tablă îndoită sau doamne feri, altele mai nasoale.

Ca băiat fain ce sunt mergeam liniștit dinspre Timișoara către Dumbrăvița, pe banda doi, care în capătul străzii înainte de giratoriu te obligă la stânga. Nu știu unde mi-a fost capul, dar nu am stat în coloană și ca bizonul am mers înainte.

prima amendă

Normal, în capăt am continuat drumul, vâzănd imediat în parcarea din stânga un MCV de poliție iar tipul a dat prin stație “Un VW combi, opriți-l”. Nu am apucat să intru în giratoriul de la Kaufland iar 2 polițiști mai îndrumat să opresc pe margine pe Strada Veneția. Înainte mea mai erau vreo 6, trecând pe lângă ei, am oprit în față.

Un agent a venit la mine, mi-a cerut actele, le-a verificat și a plecat cu talonul, permisul și buletinul.

S-a întors după 5 minute cu replica “aveți ceva de obiectat?” Știam ce am făcut, i-am explicat, mi-a spus că sunt foarte multe reclamații referitoare la nerespectarea sensului de mers și de aici și acțiunea lor.

Îl semnez sau nu? Normal că îl semnez, că am greșit!

Pam-pam, 580 lei cu 4 puncte de amendă (145 lei/punct) sau 290 lei în 48h.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu